Veranda op maat.

Met een veranda op maat kunt u op elk moment in de tuin genieten, ongeacht de weersvoorspelling.

Een veranda op maat.

Bent u op zoek naar een verandaspecialist die u kan helpen aan een op maat gemaakte veranda? Dan bent u bij Handelsonderneming Kirkels aan het juiste adres. Onze expertise en jarenlange ervaring binnen het vak zorgen ervoor dat u altijd uw gewenste veranda op maat krijgt. Bovendien maken wij gebruik van hoge kwaliteit materialen waardoor u langer van de veranda kunt genieten.

Voordelen veranda op maat.

Met een veranda op maat kunt u op elk moment in de tuin genieten, ongeacht de weersvoorspelling. Deze veranda zorgt ervoor dat u niet nat wordt en zal het makkelijker maken om een gezellige avond in de tuin te hebben. Uw lounge set of tuinmeubelen blijven droog en daardoor hoeft u deze niet meer op te ruimen in het tuinhuis. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droom veranda op maat. U kunt ons hier vrijblijvend voor contacteren. Heeft u bepaalde wensen? Ook dan is dit geen probleem. Wij verzorgen de op maat gemaakte veranda tot in de kleinste details, en zijn pas tevreden als u dat bent! Dus bent u op zoek naar een op maat gemaakte veranda? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Verbouwen Kirkels

Veranda van Douglas hout.

Voor het maken van onze veranda’s gebruiken wij verschillende houtsoorten. Douglas hout is een van deze houtsoorten en kenmerkt zich door de stevigheid en de unieke lichtroze gloed. Dit houtsoort zorgt er niet alleen voor dat uw veranda op maat langer mee gaat, maar zorgt ook voor een unieke algehele uitstraling. Om zolang mogelijk van dit houtsoort te genieten is het wel belangrijk dat u deze eens in de 5 jaar behandeld. Beitsen is niet per se nodig. Over houtrot hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Dit komt bij Douglas hout namelijk niet voor. Daarnaast is Douglas hout goed bestendig tegen het weer. Daardoor kunt u de veranda op maat zonder zorgen in de tuin plaatsen.

Veranda van Eikenhout.

Een ander bekend houtsoort is Eiken hout. Dit hout kenmerkt zich door de natuurlijke uitstraling en een authentiek karakter. Bij dit hout is de kans op splinters minimaal. Over stevigheid van de veranda op maat hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Het hout is namelijk zeer sterk en hard. Hierdoor zal het net als Douglas hout lang meegaan. Eikenhout kan net als Douglas hout zonder moeite buiten geplaatst worden en is dus perfect voor uw veranda. Om de mooie natuurlijke kleur van het eikenhout te behouden wordt het aangeraden deze te behandelen met transparante beits. Hier zitten pigmenten in die het hout beter beschermen tegen UV stralen, waardoor het langer mee kan gaan. Voor meer vragen over deze soort veranda kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Het stappenplan voor uw droom veranda op maat.

Voordat wij uw veranda op maat plaatsen, wordt er eerst een stappenplan uitgevoerd. Met dit stappenplan zorgen wij ervoor dat alles naar wens verloopt en er geen fouten worden gemaakt. Onze bouwpakketten zijn op maat gemaakt naar uw wens. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk verschillende veranda groottes leveren. Voordat wij echter aan de slag gaan, gaan wij eerst de fundering leggen. Wij zorgen ervoor dat deze in een keer goed is zodat u hier geen problemen in kan ondervinden. Voor meer informatie over dit stappenplan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Uw droom veranda op maat.

Als u wil genieten onder uw eigen overkapping bent u bij Handelsonderneming Kirkels op het juiste adres. Ambacht en kwaliteit staan bij onze onderneming voorop. Onze veranda’s worden op maat vervaardigd uit de beste houtsoorten, waardoor u er optimaal van kunt genieten. Wij werken niet met standaard bouwpakketten, dus alles wordt op maat gemaakt. U beslist welke overkapping u in uw tuin wilt en onze specialisten komen deze overkapping op maat bij u thuis maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings