Overkapping op maat.

Een terrasoverkapping op maat is een uitstekende oplossing voor wie op zoek is naar beschutting tegen de weerselementen, maar tegelijkertijd van de buitenlucht wil genieten.

Overkapping op maat.

Een terrasoverkapping op maat is een uitstekende oplossing voor wie op zoek is naar beschutting tegen de weerselementen, maar tegelijkertijd van de buitenlucht wil genieten. Een overkapping op maat is een mooie en functionele toevoeging aan elk huis. Een overkapping op maat is een investering die de waarde van uw huis kan verhogen, terwijl het tegelijkertijd een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw buitenruimte biedt.

Een terrasoverkapping op maat in Limburg.

Een terrasoverkapping is een constructie die boven een terras of buitenruimte wordt gebouwd om beschutting te bieden tegen regen, sneeuw, wind en de zon, waardoor u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten. Een overkapping op maat kan ook dienen als een verlengstuk van uw woonruimte, waardoor u extra leefruimte buiten kunt creëren. Een terrasoverkapping kan vrijstaand zijn of aan het huis worden bevestigd. Overkappingen zijn er in verschillende vormen en maten. Sommige zijn open en laten veel licht door, terwijl andere gesloten zijn en volledige beschutting bieden.

Verbouwen Kirkels

Waarom een overkapping op maat bouwen?

Een terrasoverkapping op maat kan volledig worden aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen om ervoor te zorgen dat de overkapping naadloos aansluit bij de stijl van uw huis en de omgeving. Een terrasoverkapping biedt bovendien beschutting tegen de verschillende weerselementen, waardoor u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten, ongeacht het weer. Daarnaast kan een overkapping op maat dienen als een verlengstuk van uw woonruimte, waardoor u extra leefruimte buiten kunt creëren in de vorm van een zithoek of buitenkeuken. Een terrasoverkapping op maat kan de waarde van uw woning verhogen, omdat het een mooie en praktische toevoeging aan uw huis is, die volledig op het huis aansluit.

Verbouwen Kirkels

Toepassingen van een overkapping op maat.

Een terrasoverkapping biedt meerdere mogelijkheden voor gebruik, afhankelijk van wat uw specifieke behoeften zijn. Hieronder volgen enkele veelvoorkomende toepassingen van een terrasoverkapping:

Buitenkeuken

Een terrasoverkapping kan dienen als een buitenkeuken en eethoek, zodat u kunt koken en eten, terwijl u beschut bent tegen regen en zon maar kunt genieten van de frisse buitenlucht.

Lounge

U kunt een zithoek creëren onder uw terrasoverkapping, waar u kunt ontspannen en genieten van uw tuin, of waar u gasten kunt ontvangen voor een feestje of bijeenkomst.

Kas

Een terrasoverkapping kan ook worden gebruikt als beschutte ruimte voor tuinieren, bijvoorbeeld als kweekkas of als ruimte om planten en bloemen te beschermen tegen extreme weersomstandigheden.

Opslagruimte

Een terrasoverkapping kan worden gebruikt als een overdekte opslagruimte voor tuingereedschap, fietsen, tuinmeubelen en andere spullen, die u buiten wilt bewaren.

Autostalling

U kunt uw terrasoverkapping ook gebruiken als overdekte autostalling om uw voertuig veilig en privé te parkeren.

Kirkels Bouwservice voor al uw overkappingen op maat in Limburg.

Bij Kirkels Bouwservice kunt u rekenen op terrasoverkappingen op maat. Wij werken niet met prefab constructies, maar passen al onze projecten aan op de wensen van onze klanten. Hierbij geldt: alles is mogelijk. U heeft de keuze uit diverse houtsoorten, hoewel we bovenal werken met eikenhout en Douglas hout. Daarnaast kunt u zelf de diktes van schoren, ringbalken en staanders kiezen. Wilt u meer houtbouw bij u aan huis realiseren? Bekijk dan ook onze tuinhuizen en buitenverblijven op maat en onze houten aanbouw.

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Onze werkwijze

Stap 1: Fundering uitmeten voor plaatsen betonpoeren
Stap 2: Betonpoeren in 1 lijn en waterpas plaatsen
Stap 3: Staanders 150x150mm op maat maken en bevestigen op de betonpoeren
Stap 4: Turbo beton toevoegen rondom de poeren in de grond voor extra fundatie!
Stap 5: Ringbalken 63x150mm inkepen en plaatsen op de staanders
Stap 6: Dakdwarsbalken 63x150mm bevestigen
Stap 7: Tand en groef vellingdelen op de dakdwarsbalken monteren. Geven de terrasoverkappingen dat luxe gevoel en is mooier dan plaatmaterialen
Stap 8: Eventuele regelwerk voor wanden dicht te maken zowel mogelijk met potdekselplanken als tand/groef planken
Stap 9; Eventuele ramen en\of deuren plaatsen
Stap 10: Bitumen dakbedekking inclusief daktrim en waterafvoer (eventueel met isolatie vanaf 3cm dikte)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings