Aanbouw op maat.

Een aanbouw op maat is een uitbreiding aan een bestaand gebouw die volledig op maat is ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van de klant.

Aanbouw op maat.

Een aanbouw op maat is een uitbreiding aan een bestaand gebouw die volledig op maat is ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de specifieke wensen en behoeften van de klant. Dit betekent dat de aanbouw volledig wordt afgestemd op de architectonische stijl en uitstraling van het bestaande gebouw en de eisen van de klant. Hierbij wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de wensen en eisen van de klant op het gebied van afmetingen, materialen, kleuren en indeling. Ook kan er worden gekozen voor speciale voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een overkapping of een specifieke vorm van lichtinval. Bij een aanbouw op maat wordt er in samenspraak met de klant een ontwerp gemaakt, waardoor de klant controle heeft over het ontwerp en de uitvoering van de aanbouw.

Aanbouw versus uitbouw.

Hoewel de twee termen veelal door elkaar gebruikt worden, is een aanbouw iets anders dan een uitbouw. Bij een aanbouw wordt een nieuwe, losse ruimte aan de woning toegevoegd. Deze constructie is van het hoofdgebouw gescheiden door muren en een deur. Een uitbouw is eigenlijk het vergroten van een reeds bestaande ruimte. Zodoende wordt een gevel doorbroken om de leefruimte uit te breiden en tot een groter geheel te maken.

Verbouwen Kirkels

Waarom een aanbouw op maat?

Kiezen voor een aanbouw op maat brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste verhoogt de aanbouw de waarde van uw huis vanwege de realisatie van extra leefruimte aan uw woning. Veelal wordt een aanbouw gebruikt om meer licht ook te creëren in de woning, omdat in de aanbouw een lichtkoepel bijvoorbeeld verwerkt kan worden. Door middel van een aanbouw kunt u langer in een huis blijven wonen, omdat u niet snel last zult krijgen van ruimtegebrek. De kosten van een aanbouw zijn lang niet zo hoog als de kosten van een complete verhuizing. Bovendien kan een aanbouw op maat volledig op de wensen van de klant aangepast worden, waardoor een uniek gebouw gerealiseerd wordt.

Kirkels Bouwservice voor uw aanbouw in Limburg.

Een aanbouw kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hieronder worden enkele toepassingen van een aanbouw opgesomd:

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Kirkels Bouwservice voor uw aanbouw in Limburg.

Bij Kirkels Bouwservice helpen wij u graag met het realiseren van uw aanbouw. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we u goed adviseren over verstandige keuzes, waarbij geldt: niets is onmogelijk. Online kunt u een indruk opdoen van onze projecten en ook al leveren wij maatwerk, wij denken graag met u mee. Wilt u echter liever een terrasoverkapping of buitenverblijf op maat? Ook dat kunnen we voor u regelen. Klik op de linkjes voor meer informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings