Tuinkamer.

In de tuinkamer kunt u, ondanks het vaak mindere weer in Nederland, toch gezellig buiten zitten.

Tuinkamer.

Wanneer u optimaal wilt kunnen genieten van het buitenleven, dan is een tuinkamer de oplossing! In de tuinkamer kunt u, ondanks het vaak mindere weer in Nederland, toch gezellig buiten zitten. Een tuinkamer is een aanbouw aan uw huis. De tuinkamer is niet geïsoleerd, maar is toch afgesloten van de regen, wind en kou. Zo is de ruimte een ideale overgang tussen het comfort van binnen en de rust van buiten. Dit zorgt ervoor dat u heerlijk, overdekt kunt genieten van het buitenleven. Zo kunt u met een tuin kamer het hele jaar gezellig buiten zitten.

Tuinkamer hout.

Tuinkamers zijn er in vele soorten en maten. Een van de opties die u heeft is de houten tuinkamer. Hout is een natuurlijk product, hierdoor krijgt u nog een beter gevoel van het buitenleven. De natuurlijke materialen zorgen ervoor dat u optimaal tot rust komt en kunt genieten van uw heerlijke tuin. U kunt kiezen voor verschillende soorten wanden voor uw tuinkamer. Zo kunt u bijvoorbeeld de tuinkamer aan alle zijden voorzien van houten wanden. Hiermee zorgt u voor een natuurlijke beleving. Ook kunt u kiezen voor glazen wanden, zo heeft u een beter uitzicht over uw tuin. Zo kunt u optimaal tot rust komen en genieten van de natuur.

Verbouwen Kirkels

Tuinkamer glas.

Daarnaast heeft u nog de keuze voor een tuinkamer volledig gemaakt van glas. Een glazen tuinkamer is als het ware een uitgebreide uitvoering van een glazen overkapping. Deze wordt afgewerkt met glazen zijwanden. Hierdoor heeft u een afgesloten ruimte, die regen, wind en kou tegenhoudt. Doordat de tuinkamer volledig afsluitbaar is, is het een echte knusse plek waar u lekker kunt genieten. Bovendien hebben de glazen wanden de uitstraling van een moderne tuinkamer. Door de transparante glazen wanden kunt u optimaal genieten van de natuur. U bevindt zich in een groene omgeving, met natuurlijk lichtinval en u heeft een mooi uitzicht over uw tuin en omliggend gebied. De combinatie van een groene omgeving en het natuurlijke licht werkt ontspannend op het menselijk brein. Dit maakt de glazen tuinkamer de ideale plek om u even terug te trekken en te ontspannen. Richt uw tuinkamer in met een heerlijke loungebank, gezellige verlichting en eventueel een openhaard voor in de winter.

Het verschil tussen een tuinkamer en een serre.

Een tuinkamer en een serre worden nog wel eens met elkaar verward. Maar wat is nou het verschil tussen deze twee? Een tuinkamer is een overkapping die volledig afgesloten kan worden met (glazen) wanden. Tuinkamers kunnen zowel tegen de gevel van uw huis geplaatst worden, als los in de tuin. Wanneer u kiest voor een tuinkamer aan huis, dan wordt het als het ware een aanbouw. Dankzij de (glazen) wanden zit u beschut tegen de regen en de wind.

Een serre is een volledig geïsoleerde uitbouw aan huis. Een serre bestaat net als bij de meeste gevallen van tuinkamers uit een constructie van aluminium met glas. Het grote verschil tussen de serre en de tuinkamer, zit hem in de isolatie. Doordat de isolatie van de serre van hoog niveau is kunnen de muren opengebroken worden. Hierdoor zijn de kosten van een serre ook vaak duurder dan bij een tuinkamer. Tuinkamers zijn eenvoudig tegen de woning aan te plaatsen.

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Tuinkamer op maat.

Handelsonderneming Kirkels levert al jarenlang maatwerk van hoge kwaliteit. Bij ons worden alle producten op maat gemaakt. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een tuinkamer op maat. U bepaalt hoe de tuinkamer er uit ziet. Gaat uw voorkeur uit naar een sfeervolle houten tuinkamer? Of heeft u toch liever een moderne tuinkamer van glas? U bepaalt zelf hoe de tuinkamer er uit komt te zien. Nadat al uw wensen duidelijk zijn kunnen wij aan de slag gaan met het ontwerpen van de tuinkamer. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp gaan wij de tuinkamer bouwen. Dankzij onze goede service en eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding, zorgen wij dat u 100% tevreden bent.

Naast het plaatsen van een tuinkamer, kunt u ook bij ons terecht voor andere maatwerk producten zoals: tuinhuizen, kapschuren, overkappingen, carports en zelfs veranda’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings