Tuinhuis op maat Maastricht.

Wij maken uw tuinhuis op maat in Maastricht van A tot Z en bieden verschillende mogelijkheden aan.

Tuinhuizen.

Tuinhuizen bestaan in verschillende varianten. Zo zijn er standaard tuinhuizen en op maat gemaakte huisjes. Een op maat genaakt tuinhuis past altijd perfect in uw tuin en bij uw wensen. Daarom biedt Handelsonderneming Kirkels uitsluitend op maat gemaakte tuinhuizen in Maastricht aan. Tuinhuizen zijn ideaal om uw tuingerei in op te bergen, maar ook voor speelgoed, fietsen en tuinmeubilair ideaal.

Op maat tuinhuis in Maastricht.

Handelsonderneming Kirkels heeft al veel ervaring met het bouwen van tuinhuizen op maat in Maastricht en omgeving. Als jong en dynamisch team gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Voor ons is alles mogelijk. Wij maken uw tuinhuis op maat in Maastricht van A tot Z en bieden verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor verschillende type daken en soorten hout. Prijs-kwaliteitsverhouding staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze goede service en realistische prijzen stemmen wij elke klant tevreden.

Verbouwen Kirkels

Tuinhuis hout in Maastricht.

Wij maken onze producten uitsluitend van hout, waarbij we gebruik maken van de houtsoorten douglas en eiken. Uiteraard kunt u zelf helemaal kiezen welk type hout u het liefst gebruikt ziet worden. Nadat wij dit tuinhuis op maat bij u hebben geplaatst, kunt u er tevens voor kiezen om het hout te laten behandelen, zodat het langer mooi blijft.

Tuinhuis met veranda in Maastricht.

Een tuinhuis met veranda biedt veel mogelijkheden. Uw tuinhuis op maat in Maastricht krijgt er zo nog een functionaliteit bij. Onder de overkapping kunt u heerlijk genieten van uw tuin, terwijl u tevens voldoende opbergruimte heeft.

Tuinhuis met overkapping.

Wilt u een op maat tuinhuis in Maastricht met overkapping? Het biedt u zowel een bergruimte als een overdekt terras. U heeft de keuze tussen een plat dak en een puntdak. Vrijwel vanzelfsprekend is dat een plat dak doorgaans goedkoper is dan een puntdak. Met uw overkapping op maat kunt u het hele jaar door geniete van uw tuin.

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Houten prieel.

Naast onze tuinhuizen biedt Handelsonderneming Kirkels ook houten priëlen aan. Wilt u een houten prieel in uw tuin? Wij maken uw houten prieel op maat en bieden bovendien de beste service. Het verschil tussen een prieel en een tuinhuis is dat een prieel aan de zijkanten open is.

Heeft u interesse in een van onze op maat gemaakte tuinhuizen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings