Tuinhuis op maat Limburg.

Tuinhuizen op maat in Limburg zijn ideaal om het hele jaar door onder te genieten.

Tuinhuis.

Woont u in de provincie Limburg en wilt u graag een tuinhuis laten bouwen? Handelsonderneming Kirkels biedt op maat gemaakte tuinhuizen in Limburg aan, die in verschillende soorten en maten worden gemaakt. Omdat wij maatwerk bieden, vindt u altijd uw tuinhuis op maat in Limburg. Deze voldoen precies aan uw wensen en eisen. Tuinhuizen op maat in Limburg zijn ideaal om het hele jaar door onder te genieten. Tevens passen houten tuinhuizen mooi bij het Limburgse landelijke landschap.

Tuinhuis op maat Limburg.

Handelsonderneming Kirkels levert al jaren op maat gemaakte tuinhuizen in Limburg. Ons jonge en dynamische team gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Bij ons is alles mogelijk. Uw tuinhuis kunt u dan ook volledig naar wens laten maken. Uw tuinhuis op maat in Limburg kunt u voorzien van zowel een plat dak als zadeldak. Of het nu om een tuinhuis op maat maat in Limburg gaat, of om een overkapping op maat in Limburg, voor ons is niets te gek. Tevens hechten wij veel waarde aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij onze goede service en eerlijke prijzen zorgen we dat u helemaal tevreden bent.

Verbouwen Kirkels

Houten tuinhuis Limburg.

Onze tuinhuizen worden uitsluitend van hout gemaakt. Hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling en is daardoor zeer geschikt voor het Limburgse landschap. Voor onze op maat gemaakte tuinhuizen in Limburg gebruiken we voornamelijk de douglas- en eikenhout, maar uiteraard heeft u daar alle zeggenschap over. Na afloop van de plaatsing van uw tuinhuis, kunt u ervoor kiezen om het hout door ons te laten behandelen.

Verbouwen Kirkels

Eiken tuinhuis in Eindhoven.

Naast douglas hout maken wij onze tuinhuizen op maat ook regelmatig van eikenhout. Eikenhout is afkomstig van de eikenboom. Wilt u dat het eikenhout een zo lang mogelijke levensduur heeft? Dan laat u het hout het best behandelen. Als u verwacht dat het hout vergrijst, dan hoeft u er simpelweg niets mee te doen. Echter dient er rekening mee gehouden te worden dat de levensduur van het hout dan enkele jaren korter zal zijn.

Douglas tuinhuis op maat.

Eén van onze twee meest gebruikte houtsoorten is douglas hout. Douglas hout geeft uw tuinhuis op maat in Limburg een natuurlijke uitstraling. Echter zijn er een aantal dingen waarmee u rekening moet houden, wanneer u uw tuinhuis van douglas hout laat maken. Wanneer u ervoor kiest om het hout niet te laten behandelen, zal het hout op den duur gaan vergrijzen. Kiest u er wel voor om uw douglas tuinhuis te laten behandelen en het goed te onderhouden, dan zal het hout tot wel 25 jaar mooi blijven. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het hout door ons te laten behandelen.

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Tuinhuis met veranda Limburg.

Naast dat een tuinhuis op maat in Limburg de ideale plek is om spullen op te bergen, biedt een tuinhuis met veranda nieuwe functionaliteiten. Een tuinhuis op maat met veranda kan op warme zomeravonden gebruikt worden als overkapping of gebruikt worden om onder te schuilen bij regen. Tevens kunt u gezellig met familie onder uw overkapping vertoeven. Perfect voor de bourgondiërs dus. Onder uw veranda naast uw tuinhuis op maat in Limburg kunt u heerlijk genieten van de zomer.

Verbouwen Kirkels

Houten prieel.

Naast onze tuinhuizen biedt Handelsonderneming Kirkels ook houten priëlen aan. Wilt u een houten prieel in uw tuin? Wij maken uw houten prieel op maat en bieden bovendien de beste service. Het verschil tussen een prieel en een tuinhuis is dat een prieel aan de zijkanten open is.

Heeft u interesse in een van onze op maat gemaakte tuinhuizen in Limburg? Neem dan vrijblijvend contact op!

Verbouwen Kirkels

Tuinhuis met overkapping.

Wilt u een op maat tuinhuis met overkapping? Het biedt u zowel een bergruimte als een overdekt terras. U heeft de keuze tussen een plat dak en een puntdak. Vrijwel vanzelfsprekend is dat een plat dak doorgaans goedkoper is dan een puntdak. Weer of geen weer, een gezellige avond in de buitenlucht is nu altijd een mogelijkheid. Door een toevoeging van een heater kan er zelfs in de winter van avonden in de buitenlucht genoten worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings