Tuinhuis op maat Eindhoven.

Handelsonderneming Kirkels heeft al veel tuinhuizen op maat opgeleverd in de omgeving van Eindhoven.

Tuinhuis.

Woont u in de omgeving Eindhoven en wilt u graag een tuinhuis laten bouwen? Handelsonderneming Kirkels biedt tuinhuizen in verschillende soorten en maten aan. Omdat wij maatwerk bieden, vindt u altijd uw tuinhuis op maat in Eindhoven. Deze voldoen precies aan uw wensen en eisen. Tuinhuizen op maat in Eindhoven zijn ideaal om uw tuinmeubels, kussens en fietsen in op te bergen.

Tuinhuis op maat Eindhoven.

Handelsonderneming Kirkels heeft al veel tuinhuizen op maat opgeleverd in de omgeving van Eindhoven. Wij hebben een jong en dynamisch team, waarmee wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Bij ons is alles mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een op maat gemaakt tuinhuis met zadeldak of juist een plat dak. Uw tuinhuis in Eindhoven kunt u helemaal naar wens samenstellen. Of het nu om een tuinkamer, tuinpaviljoen, of om een exclusief buitenverblijf of veranda, voor ons is niets te gek. Prijs-kwaliteitsverhouding staat bij ons hoog in het vaandel. Door eerlijk prijzen en optimale service zorgen wij ervoor dat iedere klant tevreden is.

Verbouwen Kirkels

Houten tuinhuis Eindhoven.

Onze tuinhuizen worden uitsluitend van hout gemaakt. Hierbij gebruiken we voornamelijk de houtsoorten douglas en eiken, maar uiteraard heeft u daar alle zeggenschap over. Na afloop van de plaatsing van uw tuinhuis, kunt u ervoor kiezen om het hout door ons te laten behandelen.

Verbouwen Kirkels

Eiken tuinhuis op maat.

Eén van onze twee meest gebruikte houtsoorten is eikenhout. Eikenhout geeft uw tuinhuis op maat in Eindhoven een natuurlijke uitstraling. Echter zijn er een aantal dingen waarmee u rekening moet houden, wanneer u uw tuinhuis van eikenhout laat maken. Wanneer u ervoor kiest om het hout niet te laten behandelen, zal het hout op den duur gaan vergrijzen. Kiest u er wel voor om uw eiken tuinhuis te laten behandelen en het goed te onderhouden, dan zal het hout tot wel 25 jaar mooi blijven. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het hout door ons te laten behandelen.

Douglas tuinhuis in Eindhoven.

Naast eikenhout maken wij onze tuinhuizen op maat ook regelmatig van douglas hout. Douglas hout wordt gezaagd uit de douglas spar. Wilt u dat het douglas hout een zo lang mogelijke levensduur heeft? Dan laat u het hout het best behandelen. Als u verwacht dat het hout mooi vergrijst, dan hoeft u er simpelweg niets mee te doen. Echter dient er rekening mee gehouden te worden dat de levensduur van het hout dan enkele jaren korter zal zijn.

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Tuinhuis met veranda.

Naast dat een tuinhuis op maat in Eindhoven de ideale plek is om spullen op te bergen, biedt een tuinhuis met veranda meer mogelijkheden. Een tuinhuis op maat met veranda kan op warme zomeravonden gebruikt worden als overkapping. Perfect voor de bourgondiërs dus. Onder uw veranda naast uw tuinhuis op maat in Eindhoven kunt u heerlijk genieten van de zomer.

Verbouwen Kirkels

Houten prieel.

Naast onze tuinhuizen biedt Handelsonderneming Kirkels ook houten priëlen aan. Wilt u een houten prieel in uw tuin? Wij maken uw houten prieel op maat en bieden bovendien de beste service. Het verschil tussen een prieel en een tuinhuis is dat een prieel aan de zijkanten open is.

Heeft u interesse in een van onze op maat gemaakte tuinhuizen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Verbouwen Kirkels

Tuinhuis met overkapping.

Wilt u een op maat tuinhuis met overkapping? Het biedt u zowel een bergruimte als een overdekt terras. U heeft de keuze tussen een plat dak en een puntdak. Vrijwel vanzelfsprekend is dat een plat dak doorgaans goedkoper is dan een puntdak. Weer of geen weer, een gezellige avond in de buitenlucht is nu altijd een mogelijkheid. Door een toevoeging van een heater kan er zelfs in de winter van avonden in de buitenlucht genoten worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings