Prieel.

Een tuinprieel vormt de heerlijke plek waar uw voorjaar eerder begint en uw zomer langer zal duren.

Prieeltje.

Een houten prieel in uw tuin is niet alleen mooi, maar ook een praktisch verlengstuk van uw woning. Wat de functie van uw prieel gaat zijn, het is niet te missen in uw tuin. Met een prieel kunt u namelijk optimaal genieten van uw tuin door er heerlijk in te kunnen ontspannen of door deze te gebruiken als een buitenkeuken. Een tuinprieel vormt de heerlijke plek waar uw voorjaar eerder begint en uw zomer langer zal duren.

Wat is een prieel?

Een prieel is een halfopen tuinhuisje, maar kan tevens ook dienen als een terras. Prielen waren in de 19e eeuw vaak te vinden in de tuinen van grote landhuizen en kastelen. Deze werden oorspronkelijk gemaakt van hout en later ook van metaal en kunststof. Bij de meeste prielen waren er bloemenperken en planten omheen geplaatst. Hierdoor kreeg het zijn herkenbare en gezellige sfeer. Een tuinprieel is meestal een vrijstaand gebouw dat zowel open, halfopen of volledig gesloten kan zijn. Het is daarnaast mogelijk om een open dak te hebben.

Verbouwen Kirkels

De voordelen van een prieel.

Een houten prieel brengt vele voordelen met zich mee. Naast dat een prieel functioneel is, geeft het uw tuin en woning meer karakter. Wij hebben alle voordelen van een prieel voor u op een rijtje gezet:

U zit droog

U zit beschut en tegelijkertijd kunt u genieten van uw tuin en de omgeving. Bovendien zit u ook op een rustige en gezellige plaats waar u beschermd bent tegen de vervelende weersomstandigheden. U kunt in de koude maanden droog onder uw prieel zitten en in de hete zomer genieten van de schaduw. Bovendien kunt u ook verlichting en zelfs heaters plaatsen in uw tuinprieel. Hierdoor kunt u het gehele jaar door optimaal genieten van uw tuin en uw houten prieel.

Meerwaarde aan uw tuin

Een houten prieel geeft u enorm veel meerwaarde aan uw tuin. Het oogt niet alleen mooier, het is daarnaast ook nog eens een echte eyecatcher voor bezoekers. U zult veel tijd met uw familie en vrienden doorbrengen in uw houten prieel. Hierdoor zult u vaker van uw tuin genieten. Bovendien zal de waarde van uw huis omhoogschieten met een houten prieel.

De mogelijkheden

Wist u dat uw prieel aanpasbaar is. U kunt besluiten om deze achteraf te verbouwen. Haalt u de wanden eruit zodat u doorgang wil creëren of sluit u het juist af en maakt u er een wellicht een berging van? Wij bieden u genoeg mogelijkheden doordat wij uitsluitend met een bouwplan werken en geen kant-en-klare producten afleveren. Dit betekent dat uw prieel uniek is en er maar één van is. De keuze is aan u!

Een prieel op maat.

Tegenwoordig zijn er allerlei opties voor uw prieel op maat. Wist u dat wij geheel naar wens een houten prieel maken. Ons houten prieel worden uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen. Zo kunnen wij u garanderen dat u langdurig plezier zal hebben van uw tuinprieel. Nadat u heeft besloten hoe uw tuinprieel eruit komt te zien, gaan wij direct aan de slag met de voorbereidingen. Wij werken middels een stappenplan, waarbij we allereerst beginnen met het uitmeten van de fundering en het plaatsen van de betonpoeren. Ter extra fundatie zullen wij turbo beton toevoegen rondom de poeren. Vervolgens gaan wij aan de slag met het bouwen. Wist u dat het daarnaast mogelijk is om aan het eind van de bouw eventuele ramen en/of deuren toe te voegen aan uw tuinprieel. We begrijpen het als u nog twijfelt over het onderwerp of toch niet tevreden blijkt te zijn. Daarom zijn eventuele aanpassingen aan het uiteindelijke ontwerp

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Een prieel kopen bij Handelsonderneming Kirkels.

Handelsonderneming Kirkels is een jong en dynamisch bedrijf die elk project zien als een uitdaging. Wij zijn wij gespecialiseerd in diverse houtwerken op maat, waaronder: carports, tuinhuisjes, prielen, overkappingen, kapschuren, veranda’s tot complete buitenverblijven. Onze vakkundige specialisten hebben jaren ervaring in het vak en zien graag uw dromen tot werkelijkheid komen. Daarvoor zullen wij uitsluitend te werk gaan met Douglas en Eiken hout, hiermee kunnen producten van hoge kwaliteit garanderen. Samen zullen wij ervoor zorgen dat in alle rust kunt genieten van uw welverdiende prieel of meen van onze andere producten. Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheid bespreken, aarzel dan niet en neem nu contact op. Wij kunnen niet wachten op een nieuwe uitdaging!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings