Poolhouse Limburg.

Onze poolhouses geven uw tuin nog meer uitstraling en zijn daarom échte blikvangers.

Poolhouse.

Handelsonderneming Kirkels biedt een ruime mogelijkheid aan verschillende poolhouses in Limburg! Onze poolhouses geven uw tuin nog meer uitstraling en zijn daarom échte blikvangers. Deze ruimte kunt u geheel naar eigen wens en smaak inrichten. U kunt er namelijk over nadenken om in uw poolhouse Limburg een loungeset te plaatsen, maar u kunt er ook een jacuzzi of sauna in plaatsen. Daarnaast is deze ruimte multifunctioneel, omdat deze ruimte op warme zomeravonden gebruikt kan worden om gezellig met familie of vrienden terug te trekken in de binnen- of buitenlucht. In de winter kan deze ruimte echter ook als leefruimte gebruikt worden als u besluit om er een keuken, bedden of badkamer in te laten bouwen. Een Poolhouse Limburg wordt steeds vaker ingericht als volledige leefruimtes.

Wij zorgen ervoor dat uw poolhouse gereed wordt gemaakt voor al uw wensen en behoeften. Wij verzorgen het volledige proces voor u, van levering tot en met plaatsing en afwerking.

Houten poolhouse Limburg.

Met een houten poolhouse bent u in staat om elke dag te genieten van uw tuin en zwembad. Een houten poolhouse is meer dan alleen een technische ruimte voor uw waterfilter en dergelijke benodigdheden voor uw zwembad en tuin. Daarnaast biedt een poolhouse de mogelijkheid om heerlijk te vertoeven op zomer- en winterdagen én kan het gebruikt worden als opbergplek. Zo voorkomt u dat u van uw huis een opbergplek maakt. De poolhouses van Handelsonderneming Kirkels worden op maat gemaakt en zijn daarom dé ideale invulling voor uw tuin.

Verbouwen Kirkels

Houten zwembadhuis Limburg.

Zoals vermeld kan uw zwembadhuis zo ingericht worden dat deze kan worden gebruikt als leefruimte. Naast een leefruimte is een zwembadhuis een ideale plek om een tuinfeest in te geven aan het zwembad. Wij werken voornamelijk met eiken en douglas hout, maar natuurlijk beslist u over welk hout er gebruikt moet worden voor de bouw van uw zwembadhuis in Limburg.

Wij kunnen u niet alleen helpen om een zwembadhuis in Limburg aan te leggen, maar ook om u eventueel te helpen bij een prieel, en tuinhuizen in Limburg, Maastricht en Eindhoven

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Poolhouse prijzen.

Vanzelfsprekend is het dat niet elke poolhouse op maat dezelfde prijs heeft. De prijs is dus afhankelijk van de stijl en grootte van de poolhouse Limburg. Een luxe poolhouse is ook prijziger dan een standaard poolhouse op maat. Kortom, de prijzen lopen erg uiteen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden die uw tuin biedt voor een poolhouse.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings