Overkapping op maat Limburg.

Overkappingen zijn heerlijk om onder te schuilen van de zon of regen, te dineren, loungen of om uw spullen droog op te bergen.

Overkapping op maat Limburg

Woont u in Limburg en wilt u graag een overkapping op maat laten plaatsten? Dan bent u bij Handelsonderneming Kirkels aan het juiste adres! Overkappingen op maat zijn er in vele soorten en maten, maar precies de overkapping vinden in uw stijl en maat, dat kan lastig zijn. Daarom biedt Handelsonderneming Kirkels uitsluitend op maat gemaakte overkappingen in Limburg aan. Onze overkappingen op maat in Limburg bieden heerlijk onderdak en zijn elk uniek. Overkappingen zijn heerlijk om onder te schuilen van de zon of regen, te dineren, loungen of om uw spullen droog op te bergen.

Overkapping op maat in Limburg.

Een overkapping op maat in uw Limburgse tuin verhoogt de waarde van uw woning. Onder uw overkapping kunt u heerlijk genieten van uw tuin, zonder dat de regen u kan verdrijven. Zo haalt u veel meer plezier uit uw tuin. Daarnaast is een houten overkapping ideaal in een zonnige tuin, omdat het hieronder heerlijk koel blijft. Heerlijk! U kunt uw houten overkapping ook combineren met een tuinhuis op maat. Ideaal wanneer u extra opbergruimte behoeft.

Verbouwen Kirkels

Houten overkapping in Limburg.

Wij maken onze overkappingen uitsluitend van duurzaam hout. Wij gebruiken meestal de houtsoorten douglas en eiken. Natuurlijk bent u degene die beslist over welk hout er gebruikt zal worden voor de bouw van uw overkapping op maat in Limburg. Nadat wij de overkapping bij u geplaatst hebben, kunt u kiezen het hout kaal te laten of om deze te behandelen. Het behandelen beschermt het hout en houdt het langer fris. Onbehandeld hout gaat vergrijzen, iets wat een unieke tint met zich meebrengt.

Verbouwen Kirkels

Eiken overkapping.

Naast douglas hout maken wij de overkappingen ook van eikenhout. Eikenhout geeft uw overkapping een rustieke uitstraling. Echter zijn er punten, waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u kiest voor een overkapping van eikenhout. Als u ervoor kiest om het hout niet te laten behandelen, zal het hout op den duur gaan vergrijzen. Behandeld kan et houdt een levensduur van wel 25 jaar hebben. Handelsonderneming Kirkels biedt het behandelen van hout dan ook aan.

Heeft u interesse in een houten overkapping op maat? Neem vrijblijvend contact op!

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Douglas houten overkapping op maat.

Tijdens regen en wind bent u met onze douglas overkapping op maat beschermt tegen alle nare weersinvloeden. Wij werken niet met standaard bouwpakketten, omdat al onze overkappingen in Limburg op maat worden gemaakt. Wij maken onze overkappingen veelal van douglas hout. Douglasplanken worden gezaagd uit de douglas spar. Als u verwacht dat het douglas hout een maximale levensduur zal hebben, is het wellicht essentieel dat u het hout laat behandelen. Als u wilt dat het hout vergrijst, dan hoeft u er simpelweg niks mee te doen. Er dient wel rekening mee gehouden te worden dat de levensduur van het hout een paar jaar korter zal zijn.

Verbouwen Kirkels

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings