Kapschuur.

Onze kapschuur is geschikt voor elke situatie, zo kunt u het gebruiken als carport, berging of in combinatie met een veranda.

Kapschuur.

Onze kapschuur is een prachtig product en heeft daarnaast ook vaak een belangrijke functie. Met onze kapschuur op maat kunt u werkelijk alle kanten op. Het is de ideale overkapping waarbij u lang kunt genieten van uw tuin. Onze kapschuur is geschikt voor elke situatie, zo kunt u het gebruiken als carport, berging of in combinatie met een veranda.

Wat is een kapschuur?

Een kapschuur is een houten overkapping gemaakt van Douglas hout, waarbij de voorkant van de overkapping open is en de achterkant altijd gesloten is. Het kan ook zijn dat de kapschuur meerdere zijwanden heeft. Dit kunt u namelijk helemaal zelf bepalen. Zo bent u met een extra zijwand beter beschut tegen weer en wind. Onze klassieke kapschuur heeft een schuin aflopend dak dat naar de achterkant loopt. Aan de voorkant is het een stuk korter. Door de hoge mooie nok van het dak krijgt de kapschuur hierdoor een hoge ingang en straalt het een ruimtelijk gevoel af. Een kapschuur is dus ideaal voor iedereen die graag buiten wilt genieten. U creëert namelijk een gemakkelijke knusse zit- en eethoek waar u heerlijk kunt BBQ’ en genieten van de buitenlucht.

Verbouwen Kirkels

De voordelen van een kapschuur.

Met onze kapschuur kunt u werkelijk alle kanten op. U zult merken wanneer u in het bezit bent van een kapschuur dat u steeds vaker en meer buiten zult gaan zitten. Zo kunnen weeromstandigheden zoals een flinke regenbui, een dik pak sneeuw maar ook de hete zon u niet tegenhouden. Het is het ideale middel om net iets langer met uw vrienden te genieten van de buitenlucht. Een kapschuur bouwen brengt een aantal voordelen met zich mee.

Verbouwen Kirkels

Genieten van uw tuin en de buitenlucht.

Met uw eigen kapschuur kunt u een gedeelte van uw terras of tuin afdekken. Hierdoor kunt u dus een groot gedeelte van het jaar gerust buiten zitten. In het vroege voorjaar of late najaar kunt u een heater plaatsen of een kachel aansteken om optimaal gebruik te kunnen maken uw kapschuur.

Het is de ideale opbergruimte.

Een kapschuur met berging is de ideale oplossing wanneer u extra berging wilt creëren en tegelijkertijd van uw tuin wilt kunnen genieten. En als u weer naar binnen gaat kunt u uw tuinmeubilair en andere spullen in de berging plaatsen. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat deze gestolen of beschadigd worden door het weer. Het kan ook gebruikt worden als berging voor uw fietsen, of andere waardevolle spullen die door slechte weersomstandigheden beschadigd kunnen raken.

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Het geeft u een ruimtelijk gevoel en heeft een landelijk uiterlijk.

Het opvallendste kenmerk aan de kapschuur is de hoge nok en het dak wat schuin naar achter doorloopt. Deze hoge doorgang geeft de overkapping een ruimtelijk gevoel. Zo voelt een kapschuur minder afgesloten dan een overkapping met een plat dak. Bovendien geeft de hoge nok u veel meer ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld verlichting ophangen en heaters plaatsen. Wij werken uitsluitend met de houtsoorten Douglas en Eiken hout. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw kapschuur bestaat uit de hoogste kwaliteit. Indien wenselijk dan kan er op verzoek een ander houtsoort gebruikt worden. Bovendien heeft een kapschuur van Douglas een stoer en landelijk uiterlijk. Het is de ideale overkapping voor uw tuin.

Verbouwen Kirkels

Een kapschuur op maat.

Wanneer u ervoor kiest om een kapschuur op maat aan te schaffen, zullen wij direct aan de slag gaan middels ons stappenplan. Wij zullen allereerst beginnen met het uitmeten van de fundering zodat wij weten waar we de betonpoeren het beste kunnen plaatsen. Nadat deze zijn geplaatst zullen we ter extra fundering turbo beton toevoegen. Vanaf dan kunnen we aan de slag met uw kapschuur! We kunnen begrijpen dat het op een tekening er nog best lastig uitziet, of dat uw verwachtingen anders zijn. Daarom bieden wij u de optie aan om achteraf extra toepassingen aan te brengen, zoals eventuele ramen en/of deuren.

Verbouwen Kirkels

Een kapschuur koopt u bij Handelsonderneming Kirkels

Of u uw kapschuur als garage, berging of veranda wilt gaan gebruiken, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos bij handelsonderneming Kirkels. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in diverse houtwerken op maat, zoals carports, kapschuren, tuinhuisjes, veranda’s en complete buitenverblijven. Onze vakkundige specialisten hebben al jaren ervaring in het vak en staan graag te wachten op het volgende project. Van een kleine veranda tot een luxe buitenverblijf. Wij werken uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen zodat wij onze klanten hoogwaardige producten kunnen afleveren waar zij jaren plezier aan zullen hebben. Wij realiseren uw droom!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings