Houten schuur.

Een houten schuur is een praktische en stijlvolle toevoeging in iedere grote tuin.

Houten schuur.

Een houten schuur is een praktische en stijlvolle toevoeging in iedere grote tuin. Het is de perfecte plaats om al uw tuinmeubelen, fietsen en gereedschap in op te bergen. Ook is het een ideaal onderkomen om in te klussen, te hobbyen of zelfs te werken. Daarnaast kan een houten schuur omgetoverd worden tot een extra leefruimte. Perfect wanneer u in uw huidige woonsituatie geen kant meer op kunt. Een houten schuur of een houten schuur met veranda of overkapping biedt een heerlijke plek om te ontspannen. Wanneer u voldoende plek in de tuin heeft en u ruimte mist in uw woning, dan is een het bouwen van een houten schuur een goed idee. U kunt het zelfs laten isoleren waardoor u er het hele jaar gebruik van kunt maken.

Een houten schuur met overkapping.

Als u wilt genieten van uw eigen houten schuur met overkapping dan bent u bij Handelsonderneming Kirkels aan het juiste adres. Een houten schuur met overkapping is ideaal wanneer u het hele jaar wilt genieten van een plek voor uzelf of uw gasten. Het is de oplossing om te kunnen genieten van uw tuin. U kunt hier heerlijk ontspannen met je familie en vrienden en tegelijkertijd droog blijven.

Verbouwen Kirkels

Houten schuur met veranda.

Onze houten schuren komen in verschillende soorten en maten. Het is zelfs mogelijk om een gehele veranda naast uw houten schuur te realiseren. Al onze producten worden namelijk altijd op maat gemaakt. Hierdoor kunnen wij garanderen dat elke houten schuur zal passen bij uw situatie. Het is mogelijk om met alle houtsoorten te werken, maar wij zullen uiteindelijk het meest werken met Douglas en Eiken hout. Deze houtsoorten ondersteunen en realiseren namelijk onze missie. De klant kan uiteindelijk bepalen welk houtsoort zij willen gebruiken. Wij staan hier ten alle tijden, tenzij anders, open voor. Om dit te kunnen realiseren werken wij middels een stappenplan. Dit stappenplan zal ervoor zorgen dat onze specialisten vlekkeloos aan het werk kunnen gaan en dat u zo min mogelijk last van ons heeft.

1

Wij beginnen eerst met het uitmeten van de fundering voor het plaatsen van de betonpoeren.

2

Vervolgens zullen wij deze betonpoeren plaatsen en daarbovenop het bevestigen van op maat gemaakte staanders.

3

Daarna zullen wij rondom de poeren turbo beton toevoegen voor extra fundatie.

4

In de volgende stappen zullen wij de houten schuur afbouwen en eventuele ramen en/of deuren plaatsen.

Een tuinschuur op maat.

Tijdens regen en wind bent u met onze douglas overkapping op maat beschermt tegen alle nare weersinvloeden. Wij werken niet met standaard bouwpakketten, omdat al onze overkappingen in Limburg op maat worden gemaakt. Wij maken onze overkappingen veelal van douglas hout. Douglasplanken worden gezaagd uit de douglas spar. Als u verwacht dat het douglas hout een maximale levensduur zal hebben, is het wellicht essentieel dat u het hout laat behandelen. Als u wilt dat het hout vergrijst, dan hoeft u er simpelweg niks mee te doen. Er dient wel rekening mee gehouden te worden dat de levensduur van het hout een paar jaar korter zal zijn.

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Waarom een houten schuur bouwen?

U zult vast en zeker een goede reden hebben om een houten schuur te willen bouwen. Hieronder hebben wij enkele van deze redenen weergegeven.

Opbergruimte

Een houten schuur kan gebruikt worden om extra berging te realiseren. U kunt er fietsen in kwijt, (tuin)meubels, oude spullen of zelfs een extra vriezer. U hoeft de garage niet meer te gebruiken als berging.

Logeerruimte

Heeft u geen extra verblijfplaats voor uw legees, dan kunt u overwegen om een houten schuur als extra slaapplek te gebruiken. U kunt deze namelijk isoleren en geheel naar wens inrichten. Bovendien slapen uw gasten op hun eigen plek.

Werkplek

Een houten schuur kan ideaal zijn als extra werkplek voor uw hobby, werk, of dienen als uw eigen thuiswerkplek.

Hok

Houdt u van dieren en heeft u altijd al dieren willen hebben. Een houten schuur is dan geschikt als verblijfplaats voor uw dieren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings