Overkapping op maat.

Met onze overkappingen heeft iedere avond een gezellig onderdak.

Overkapping op maat.

Bent u op zoek naar een specialist die een overkapping op maat bij u kan plaatsen? Dan bent u bij handelsonderneming Kirkels aan het juiste adres. Wij hebben overkappingen in alle soorten en maten en denken graag met u mee om de perfecte overkapping te realiseren. Wij zorgen ervoor dat u een overkapping krijgt die voldoet aan de stijl en maat van uw wensen. Alle overkappingen laten wij op maat maken. Met onze overkappingen heeft iedere avond een gezellig onderdak. Zo kunt u een heerlijke lounge set onder de overkapping plaatsen, waar u ongestoord kan genieten met familie en vrienden.

Duurzame houten overkapping.

Onze overkapping worden uitsluitend gemaakt door duurzaam hout te gebruiken. Voornamelijk gebruiken we hierbij de houtsoorten douglas en eiken. Uiteindelijk bent u degene die de beslissing maakt over welk hout er gebruikt zal worden voor het bouwen van de overkapping. Ook na het plaatsen van deze overkapping hout onze service niet op. Uw houten overkapping op maat kunnen wij namelijk behandelen tegen houtrot, waardoor u er langer van kunt genieten.

Verbouwen Kirkels

Houten overkapping op maat aan huis.

Het plaatsen van een overkapping in uw tuin, geeft een grotere meerwaarde aan uw tuin. Deze overkapping op maat maakt het mogelijk om optimaal van uw tuin te genieten. U hoeft dan niet bang te zijn dat het weer u hierin belemmert. Bovendien is een van de grootste voordelen de bescherming van het felle uv-licht. Onder de overkapping heeft u geen last meer van dit felle licht dat de zon uitstraalt. Onze overkapping laten wij aan huis plaatsen. Wij zorgen ervoor dat deze perfect geplaatst wordt en zijn pas tevreden als u dat bent!

Eiken overkapping op maat.

Handelsonderneming Kirkels heeft meerdere duurzame houtsoorten op voorraad waarmee gewerkt wordt. Naast het maken van houten overkappingen met douglas hout, maken wij de overkappingen ook van eikenhout. Door Eikenhout in uw overkapping toe te passen krijgt deze overkapping op maat een rustieke uitstraling. Houdt er hier ook rekening meer dat het behandelen van dit hout net als bij het douglas hout de levensduur zal verlengen. Bij juiste behandeling kan het hout een levensduur van wel 25 jaar krijgen! Bij onbehandeld eikenhout zult u zien dat het hout op den duur gaat vergrijzen. Handelsonderneming Kirkels heeft al veel van deze soort projecten mogen behandelen. Met onze professionele aanpak heeft u niet alleen uw gewenste overkapping op maat, maar kunt u door onze behandeling er nog extra lang van genieten! Voor meer informatie over onze diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Douglas houten overkapping.

Tijdens regen en wind bent u met onze douglas overkapping op maat beschermt tegen regen en wind. Omdat wij streven naar maatwerk en optimale service werken wij niet met de standaard bouwpakketten. Dat is ook goed te zien in onze overkappingen die veelal worden gemaakt van douglas hout. Deze houtsoort is heel sterk, stabiel en herkent u aan de nature roze-achtige kleur. Het hout is goed weerbestendig en daardoor goed geschikt voor uw tuin. Wij raden u wel aan om het hout te laten behandelen, zodat u van de maximale levensduur kunt genieten. Hierdoor zal de natuurlijke vergrijzing van het hout ook afnemen en zal de roze-achtige tint langer zichtbaar blijven. Behandeling van uw douglas houten overkapping op maat is niet per se nodig. Wanneer u ervoor kiest om het hout niet te behandelen moet u er wel rekening mee houden dat de levensduur van het hout een paar jaar korter zal zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings