Exclusieve veranda.

Wij maken exclusieve veranda’s speciaal voor u op maat gemaakt in iedere afmeting en verzorgen dit tot in de kleinste details.

Exclusieve veranda.

Als het gaat om een exclusieve veranda komt het altijd aan op maatwerk. Kirkels is een verandaspecialist die veel ervaring heeft met het maken van exclusieve veranda’s. Een exclusieve veranda zorgt voor meer sfeer en biedt extra mogelijkheden voor uw tuin én woning. Daarnaast is het mogelijk om uw tuinmeubels en andere materialen droog onder de veranda te plaatsen.

Exclusieve veranda op maat.

Wat de weersvoorspelling ook is, met een op maat gemaakte exclusieve veranda kunt u elke avond van uw tuin genieten. U wordt niet nat en daarom biedt een exclusieve veranda veel mogelijkheden voor gezellige avonden! Wij maken exclusieve veranda’s speciaal voor u op maat gemaakt in iedere afmeting en verzorgen dit tot in de kleinste details.

Verbouwen Kirkels

Exclusieve houten veranda.

Wilt u dat uw exclusieve veranda een klassieke uitstraling heeft? Neem dan een exclusieve houten veranda van Handelsondermeming Kirkels! Onze exclusieve houten veranda’s zijn van hoogstaande materialen gemaakt, maar we werken het meeste met eiken en douglas hout. U heeft natuurlijk de keuze als klant in de houtsoort. Daarnaast heeft u ook keuze in de diktes van bijvoorbeeld de ringbalken, staanders en schoren. Zo ziet uw tuin er altijd als een plaatje uit. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Onze veranda's.

 Het is vanzelfsprekend dat het lastig is om u in te beelden hoe een veranda er precies uit zal gaan zien bij uw woning. Het volledige aanzicht zal veranderen en de uitstraling zal luxer en rijker worden. Om deze verbeelding om te zetten in een realistisch beeld kunt een kijkje nemen in onze verrichte projecten.

Bent u naast veranda’s ook nog geïnteresseerd in een houten schuur, kapschuur of een poolhouse in Limburg? Neem dan een kijkje op onze pagina’s.

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Op maat gemaakte veranda

Als u wilt genieten onder uw eigen op maat gemaakte veranda bent u bij Handelsonderneming Kirkels op het juiste adres. Ambacht en kwaliteit staan binnen onze onderneming centraal. Onze op maat gemaakte veranda’s worden vervaardigd uit de beste houtsoorten, waardoor u er optimaal van kunt genieten. Alles wordt binnen Handelsonderneming Kirkels op maat gemaakt, waardoor wij niet werken met standaard bouwpakketten. U beslist welke veranda u in uw tuin geplaatst wilt hebben en onze specialisten komen deze overkapping op maat bij u thuis maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings