Exclusieve buitenverblijven.

Door jarenlange ervaring met timmerwerk op maat, zijn wij nu in staat volledige exclusieve buitenverblijven te bouwen

Buitenverblijven.

Door exclusief timmerwerk op maat verwezenlijken wij dromen. Onze exclusieve buitenverblijven staan garant voor hoogwaardige kwaliteit. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige materialen en de beste houtsoorten zorgen wij ervoor dat uw droom tastbaar wordt. Door jarenlange ervaring met timmerwerk op maat, zijn wij nu in staat volledige exclusieve buitenverblijven te bouwen. Wij bieden geen standaard buitenverblijven aan, maar maken ze helemaal op maat voor uw locatie. Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij niet met standaard bouwpakketten die zelf opgebouwd moeten worden.

Buitenverblijf met overkapping.

Een buitenverblijf met overkapping is natuurlijk geen overbodige luxe. Onder de overkapping kan een mooie bijpassende tuinset geplaatst worden en is het mogelijk om de barbecue droog op te slaan. Ook kunnen fietsen en motorvoertuigen er droog opgeslagen worden. Zo is een buitenverblijf met overkapping naar wens te gebruiken.

Verbouwen Kirkels

Exclusieve buitenverblijven.

Een exclusief buitenverblijf vergroot de mogelijkheden van uw tuin. Iedereen houdt van frisse lucht, echter is het weer er niet altijd naar. Een exclusief buitenverblijf biedt de perfecte oplossing, omdat u altijd in het buitenverblijf kunt zitten door de overkapping. Zo kunt u van iedere avond een gezellige avond in de frisse buitenlucht maken. Weer en wind is hierdoor geen obstakel meer. Voor het plaatsen van een buitenverblijf is de juiste kennis noodzakelijk en daarom plaatsen wij graag het buitenverblijf voor u!

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Luxe buitenverblijf.

U bent op zoek naar een luxe buitenverblijf. Bij Handelsonderneming Kirkels bent u aan het juiste adres. Kies voor een luxe buitenverblijf en profiteer van onze scherpe prijzen. Door onze gunstige inkoopprijs kunnen wij deze scherpe prijzen aanbieden. Kirkels maakt al haar buitenverblijven van hout en maakt deze precies op maat. Wij hebben begrip voor het feit dat u niet zomaar beslist welke u wilt. Dit omdat het buitenverblijf voor een lange tijd in uw tuin zal staan. Wij denken graag met u mee en verlenen u vrijblijvend advies over o.a. het materiaalgebruik.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings