Carport op maat.

Door de auto’s in de winter in een carport te stallen, hoeft u in de winter de auto niet tot nauwelijks meer te krabben.

Carport.

Heeft u altijd al een houten carport van hoogwaardige materialen willen kopen? Bij Handelsonderneming Kirkels bent u aan het juiste adres! Een carport kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. In de meeste gevallen wordt een carport gebruikt om auto’s te beschermen tegen weersinvloeden, maar u kunt er natuurlijk ook uw aanhangers, zoals uw camper, caravan of vouwwagen opslaan. Ook kunnen motorvoertuigen in de carport op maat geplaatst worden evenals uw fietsen. Buiten dat een carport gebruikt kan worden als parkeerplek kan een carport ook gebruikt worden als veranda, mits er geen vervoersmiddelen instaan natuurlijk.

Carport op maat.

De populariteit van de carport is de laatste jaren flink gestegen net zoals het gemiddelde aantal auto’s per huishouden. Steeds meer gezinnen beschikken dus over twee of meerdere auto’s en deze kunnen perfect gestald worden in een houten carport. Door de auto’s in de winter in een carport te stallen, hoeft u in de winter de auto niet tot nauwelijks meer te krabben. Daarnaast blijven de auto’s goed beschermd tegen invloeden van buitenaf zoals bladeren, hagel, sneeuw en vogelpoep. Hierdoor wordt de levensduur van uw auto verlengd!

Wij als houtspecialisten, ontwerpen natuurlijk graag een carport op maat voor u. Vraag geheel vrijblijvend een maatwerkofferte aan! De kracht van Kirkels zit hem in het leveren van maatwerk. Wij streven altijd naar een tevreden klant.

Verbouwen Kirkels

Houten carport.

Wij gebruiken de beste houtsoorten, voornamelijk douglas en eiken. Ligt uw voorkeur bij een moderne carport op maat of juist een klassieke? Bij de voorkeur voor een moderne carport is een houten carport met een plat dak perfect. Als u juist de voorkeur voor een klassieke carport heeft past een zadeldak wellicht beter bij u. Carports worden standaard onbehandeld aangeleverd, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het hout door ons te laten behandelen. Door het hout te laten impregneren beschermt u uw houten carport tegen eventuele rottingsprocessen en schimmels. Echter blijft impregneren een voorbehandeling en dient het binnen één jaar na plaatsing alsnog gebeitst te worden. Dit beschermt uw carport voor ongeveer 5 jaar. Ook het beitsen kunt u natuurlijk door Handelsonderneming Kirkels laten doen.

Wij leveren ook op maatwerk producten. Alles wordt op maat aangepast aan de wensen van de klant, we werken niet met standaard bouwpakketten alles is mogelijk.

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Carport aan huis.

Natuurlijk stalt u het liefst uw auto beschermd op, op eigen terrein. Als een garage geen mogelijkheid is voor u, is een carport aan huis een goed alternatief! U heeft de keuze tussen een losse carport en een carport aan huis. U heeft natuurlijk zelf de keuze welk houtsoort u het mooiste vindt. De meest gekozen houtsoorten door klanten zijn echter douglas en eiken. Natuurlijk geven wij u advies over de mogelijkheden per houtsoort. Wij realiseren een goed eindresultaat door uitsluitend te werken met producten van hoogwaardige kwaliteit en doordat wij beschikken over de juiste kennis en vakmanschap. Hierdoor maken wij van uw droom werkelijkheid!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings