Blokhut op maat.

Blokhutten zijn te vinden in allerlei soorten en maten, van een kleine blokhut voor wat voorraad van een grote blokhut om als garage te gebruiken.

Blokhut op maat.

Een opgeruimde tuin, extra hobbykamer of een blokhut garage voor wat extra opbergruimte. Waar u uw nieuwe blokhut ook voor wilt gebruiken, het is een echte aanwinst voor uw tuin. Bij Handelsonderneming Kirkels is het mogelijk een blokhut op maat te laten maken. De medewerkers van dit jonge en dynamische team zijn gespecialiseerd in houtwerk op maat. Hierdoor weten zij u goed te helpen wanneer u op zoek bent naar een blokhut van hout die bij u past.

Blokhut op maat laten maken.

Blokhutten zijn te vinden in allerlei soorten en maten, van een kleine blokhut voor wat voorraad van een grote blokhut om als garage te gebruiken. Afhankelijk van uw wensen kunt u een blokhut op maat laten maken. Bij Handelsonderneming Kirkels weten we namelijk dat iedere klant, tuin en blokhut anders is. Om deze reden werken wij niet met standaard bouwpakketten, waardoor alles mogelijk is. U heeft zelf de keuze uit de houtsoort, de maat, dikte van het hout en waar u de blokhut graag wilt hebben. Alle beslissingen worden in overleg met u, in combinatie met advies van onze specialisten, genomen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u de perfecte blokhut in uw tuin heeft en zorgen we ervoor dat wij de beste zijn als het gaat om een blokhut kopen in Limburg.

Verbouwen Kirkels

Blokhutten.

Wij werken met een stappenplan zodat wij voor een goede kwaliteit van uw geïsoleerde blokhut kunnen zorgen. Een goede fundering van uw blokhut van hout is van groot belang. Meestal wordt er gebruik gemaakt van een betonnen fundering. Vervolgens plaatsen wij de ringbalken, de dwarsbalken en maken we de wanden en het dak dicht. Door te werken met dit stappenplan kunnen we u op de hoogte brengen van onze werkwijze.

Naast het maken van blokhutten op maat, kunnen wij u ook helpen om uw afdak op maat te laten maken en staan we ook voor u klaar wanneer u een douglas tuinhuis, of exclusieve veranda wil laten aanleggen.

Blokhut garage.

Een blokhut garage is een soort extra garage die u in uw tuin plaatst om meer spullen op te brengen. Gereedschap, tuinmeubels, een grasmaaier of een fiets, alles kan in uw nieuwe blokhut worden opgeborgen. De blokhut garage zorgt ervoor dat uw tuin er meer opgeruimd uitziet. Wanneer u kiest voor een geïsoleerde blokhut staan alle spullen het hele jaar droog en blijven beschermd tegen het weer. Doordat de fundering van beton is gemaakt, wordt ook het rotten van hout voorkomen. Hoe meer spullen, hoe groter de blokhut natuurlijk moet zijn. Voordat u aan de slag gaat met het bestellen van uw blokhut op maat is het belangrijk dat u weet hoeveel spullen u in uw blokhut garage wilt opslaan. Er zijn natuurlijk nog andere mogelijkheden waarop u uw blokhut kunt gebruiken. Het is ook mogelijk een kantoor of kluskamer ervan te maken. Wat uw wensen ook zijn, bij Handelsonderneming Kirkels bent u aan het juiste adres.

Verbouwen Kirkels

Blokhut van hout.

Een blokhut van hout geeft u dat Scandinavische of Oostenrijkse gevoel, zo brengt u wat extra sfeer in uw tuin. Iedere houtsoort is anders en brengt andere voordelen met zich mee. Over het algemeen werken wij het meeste met douglas en eikenhout. Dit zijn duurzame keuzes en zijn het hele jaar door sterk. Mocht u liever een andere houtsoort willen, dan bent u vrij om voor een andere houtsoort te kiezen. Daarnaast beschikt u over de keuze uit verschillende diktes van bijvoorbeeld de standaards, ringbalken en schoren. Hoe dikker het hout is dat u kiest, hoe beter geïsoleerd uw blokhut is. Naast blokhutten bieden wij ook andere producten als buitenverblijven, veranda’s of terrasoverkappingen aan. De gespecialiseerde medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Om gebruik te maken van het advies van de specialisten vraagt u eerste een offerte aan.

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Blokhut kopen Limburg.

Wanneer u in de omgeving van Limburg op zoek bent naar een blokhut, dan kunt u terecht bij voor een blokhut kopen Limburg. Hier kunt u een blokhut op maat laten maken. Naast blokhutten, kunt u bij ons ook terecht voor een tuinhuis op maat, een veranda op maat en nog veel meer! Bij ons wordt alles op maat gemaakt. U krijgt dus nooit een standaard blokhut. De blokhut wordt volledig naar uw wens ontworpen. Zo kiest u zelf de maat en ook nog eens de houtsoort.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings