Afdak laten maken.

Alle afdakjes worden op maat gemaakt zodat uw tuinset er perfect in past.

Afdak laten maken.

Een combinatie van expertise en passie voor het maken van houtwerk op maat zorgt ervoor dat u bij Handelsonderneming Kirkels aan het juiste adres bent wanneer u een afdak op maat wilt laten maken. Door gebruik te maken van de beste houtsoorten en een stappenplan bij het installeren, zorgen we voor goede kwaliteit zodat u lang van uw nieuwe houten afdakje kunt genieten. Zo kunt u deze zomer toch nog even in de regen barbecueën of nét wat langer spelletjes spelen met uw vrienden. Alle afdakjes worden op maat gemaakt zodat uw tuinset er perfect in past.

Afdak op maat.

Doordat de medewerkers zijn gespecialiseerd in het maken van een houten afdak of overkapping ontvangt u altijd passend advies. Samen met de specialisten kijkt u waar u het afdak het liefste wilt plaatsen. Een afdakje in de tuin, een afdak aan huis of een afdak laten maken aan de schuur. Alles is mogelijk bij Handelsonderneming Kirkels. Afdakjes zijn te vinden in allerlei soorten en maten. Er wordt geen gebruik gemaakt van standaard bouwpakketten, omdat we weten dat iedereen een eigen wens, ruimte en wens heeft. Ook wanneer u liever een kleine overkapping wilt hebben, bent u bij ons welkom. Wij passen onze dienst geheel naar uw wens aan.

Bij het installeren van uw op maat gemaakte tuin afdak maken wij gebruik van een stappenplan. Dit doen wij zodat we voor een goede kwaliteit kunnen zorgen. We willen namelijk dat u zo lang mogelijk van uw nieuwe favoriete buitenplekje kunt genieten.

Verbouwen Kirkels

Waarom een afdak bouwen?

Een houten afdak vergroot de mogelijkheden van uw tuin. U kunt het afdak in uw tuin gebruiken tegen de regen, voor extra schaduw of gewoon als versiering. Zo kunt u iedere avond nét wat langer genieten van het lekkere weer. Ook in minder weer kunt u blijven genieten onder uw afdak aan huis. Een afdak hoeft niet alleen een plek te zijn waar u tot rust wilt komen, het kan ook een extra opbergplaats zijn voor uw spullen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een fiets. Wanneer u het afdak laat maken aan de schuur is het ook fijn dat, wanneer het regent, u de plek heeft om rustig op uw fiets te stappen. Waar u het afdak op maat ook voor wilt gebruiken, bij Handelsonderneming Kirkels vindt u altijd het meest passende tuin afdakje voor u.

Verbouwen Kirkels

Afdak van hout.

Hout geeft vaak een rustig, maar toch luxe uitstraling in uw tuin. Deze mening delen we bij Handelsonderneming Kirkels ook. Doordat we gebruik maken van douglas en eikenhout is uw afdak een duurzame keuze. Ook wanneer u liever gebruik maakt van een andere soort hout kunt u bij ons terecht. U bent geheel vrij om zelf te kiezen wat voor houtsoort u wilt gebruiken, douglas en eikenhout zijn bij ons favoriet, omdat ze het sterkste zijn en het langste mee kunnen. Daarnaast heeft u de keuze uit de dikte van de palen en het dak. Mocht u er zelf niet uitkomen, raden wij altijd aan met een van onze specialisten te spreken. Wanneer u zeker bent over uw keuze kunt u een offerte aanvragen.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een afdak op maat, maar wij kunnen u ook helpen op uw blokhut of carport op maat te maken. 

Voordelen van een tuin afdak.

Een afdak of overkapping in uw tuin heeft een hoop voordelen. Boven een lekker plekje om in uw tuin te zitten heeft het nog een aantal andere pluspunten.

Een afdak aan huis zorgt voor een verlengstuk van uw huis. U heeft er een extra plaats bij waar u lekker kunt zitten. Wanneer u een lounge set onder het afdak plaatst kunt u hier heerlijk genieten van uw tuin. U loopt vanuit uw woonkamer zo de tuin in. Hierdoor trekt u de woonkamer voor een gedeelte door naar buiten. Onder het afdak kunt u nog steeds heerlijk droog zitten, maar heeft u toch een buitengevoel.

Daarnaast kan een houten afdak in uw tuin bijdragen aan een goede gezondheid. Tijdens de koude winterdagen hebben veel mensen een gebrek aan vitamines. Bovendien draagt de buitenlucht bij aan een beter slaapritme, een betere weerstand en een gezonde gemoedstoestand. Met een houten afdak zit u vaker buiten en krijgt u meer frisse buitenlucht binnen dan normaal.

Verbouwen Kirkels

Voordelen van een tuin afdak in de zomer.

In de zomer helpt de overkapping tevens bij aan het filteren van de zon. Met een houten afdak heeft u een plekje waar u even kunt afkoelen in de schaduw. Tevens kunt u niet verbranden door de zon, dus wanneer het te warm wordt kunt u even vertoeven onder het afdak van hout.

Daarnaast kunt u met een afdak uw tuinmeubels het hele jaar door buiten laten staan. De tuinmeubels zijn beschermd tegen de neerslag. Hierdoor zullen uw tuinmeubels een stuk langer mee gaan. Dit zult u ook merken aan uw portemonnee! Het is altijd mogelijk om een afdak te laten plaatsen. Hier is geen vergunning voor nodig van de gemeente.

Verbouwen Kirkels

Overkapping op maat

Aanbouw

Complete renovatie

Tuinhuis op maat

Afdak op maat.

Wanneer u een afdak wilt maken aan huis kunt u de hulp inschakelen van Handelsonderneming Krikels. Wij maken alles op maat of het nu een houten afdakje is of een afdak wilt maken aan uw schuur, wij van Handelsonderneming Kirkels maken alles volledig op maat. Eerst meten wij op hoe veel ruimte u in de tuin heeft, vervolgens gaan wij het afdak voor u maken. Of u nu een kleine overkapping wilt of een veranda op maat wilt, wij regelen het voor u. Het is voor ons de prioriteit dat u tevreden bent!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

© Kirkels Bouwservice 2024 - All rights reserved.
Made with
heart-fill
by Web Wings